Om os

kontakt-header

BOX IT HR Software er en dansk virksomhed stiftet i 2012 af 3 mennesker med meget forskellig baggrund, men et fælles mål; at skabe en buket af enkle og stærke programmer som imødekommer mindre og mellemstore virksomheders behov for let og brugervenlig administration af daglige ressourcer. BOX IT HR Software til administration af medarbejderdata er det første program i rækken af flere.

Gennem mange års ledererfaring fra private og offentlige virksomheder har vi erfaret, at håndteringen af en lang række organisatoriske ressourcer sker på baggrund af individuelle, rudimentære ”skuffesystemer” såsom notater og optegnelser i kolonnebøger, Excel-regneark, Word-dokumenter etc. som ikke indbyrdes er forbundet med hinanden. Hver virksomhed har sit eget system. Hver regnskabs- eller HR-afdeling har sit eget system. Standardiseret struktureret administration findes ikke.

Medarbejdere, der får udleveret nøgler til arbejdspladsen, skriver ofte under for modtagelsen i en ”nøglebog”, og andre steder kvitteres for udlevering af diverse effekter såsom mobiltelefoner og computere. Mærkedage bliver ofte opdaget tilfældigt (i værste tilfælde; glemt). Kontinuiteten af f.eks. MUS-samtaler halter og referater ender steder, hvor ingen kan finde dem året efter. Ansættelseskontrakter er måske opbevaret i en separat mappe og mængden af stamdata er ofte utilstrækkelig og mangler væsentlige oplysninger. Ferie- og fraværsregistrering er ikke differentieret tydeligt nok – og hvad med alle de ”skjulte” kompetencer, som virksomhedens medarbejdere besidder? Hvor står de? Sådanne registreringer – eller mangel på registreringer – skaber sjældent eller aldrig mulighed for et samlet overblik, ligesom de sjældent eller aldrig har den struktur eller programkompatibilitet, som der f.eks. tilstræbes gennem brug af et moderne ERP-system.

Motivationen for at skabe BOX IT HR Software har med andre ord været at tilbyde små og mellemstore virksomheder et system, som erstatter, simplificerer og professionaliserer de individuelle registreringssystemer, der anvendes i den enkelte organisation. Og ikke mindst til en pris, som står mål med den enkelte virksomheds behov og størrelse.