Vores team

 

Vores team

BOX IT HR Software består af nedenstående ledelse samt en håndfuld udviklere og programmører, som sikrer implementering og funktion af  vores kunders krav og ønsker.

 

HENRIC ANDERSEN
Stifter, Partner & CEO
ha@boxitsoftware.dk
T. + 45 20 30 19 70
Henric er idémanden bag BOX IT HR Software og co-udvikler til Thomas. Henric er oprindelig uddannet revisor og har siden 2006 drevet selvstændig virksomhed med fokus på optimering af menneskelige og forretningsmæssige processer. Med en baggrund som økonomichef i virksomheder i forskellige brancher, er han den, der har siddet med lige netop de praktiske problemer, som BOX IT HR Software nu løser.
THOMAS JEPSEN
Chefudvikler, Partner & Projektleder
tj@boxitsoftware.dk
T. + 45 20 95 32 64
Thomas er systemudvikler og konsulent. Han har siden 1993 udviklet et stort antal administrative programmer til danske og udenlandske virksomheder, heriblandt CRM-systemer, kursussystemer, analyseværktøjer samt personalerelaterede systemer. Hans store erfaring med mange forskellige brancher har givet ham en god indsigt i de behov, der er i virksomhederne.
CAROLINA ANDERSEN
Salgs- og Marketingchef
ca@boxitsoftware.dk
T. + 45 27 29 11 27
Carolina er salgs- og marketingchef for BOX IT HR Software. Hun har mange års erfaring indenfor reklamebranchen, hvor hun har været med til at give mange gode idéer liv. Derudover har hun som tidligere distriktschef og personaleansvarlig i bl.a. fitnessbranchen selv siddet i situationer, hvor hun ville ønske, hun havde haft et program som BOX IT HR Software.