Referencer

moving crowd in corridor 2

Anders Bovall, CEO, bDnordic

“Selv om vi er en lille virksomhed med få medarbejdere kan der hurtigt hobe sig en masse ekstra arbejde op, hvis ikke vi får samlet vores information ét tilgængeligt sted. Til det formål er BOX IT helt perfekt. Ikke for meget og ikke for lidt.”

Anna Garver Pedersen, Director of accounting and HR, NAVIPARTNER

“BOX IT er et uundværligt værktøj i min hverdag. Det tillader, at jeg nemt, hurtigt og effektivt kan oprette nye medarbejdere med diverse vigtige og relevante data, registrere og følge medarbejdernes forbrug af ferie og sygefravær samt følge op på aftaler indgået med den enkelte medarbejder. Derudover hjælper BOX IT mig med at huske medarbejdernes fødselsdage og jubilæer. Alt i alt giver BOX IT mig et hurtigt overblik i en travl hverdag.”

Aniela Ebbesen, regnskabschef, DTK A/S

“BOX IT HR Software – det er godt nok smart. Nu er alle oplysninger samlet et sted i stedet for at ligge i forskellige Excelfiler, mapper og lignende. Ved at bruge BOX IT HR Software får man et meget større overblik over både de ting, der er udleveret til medarbejderne, de aftaler der er lavet, og ferie-/fraværs-registreringer.”

Inge Christensen, bogholder, Ivarsson A/S

“BOX IT HR Software er et funktionelt program, der er nemt at arbejde med. Der er gode rapporter og sidst men ikke mindst har jeg muligheden for altid at have et opdateret personalesystem.”

Thomas Sørensen, direktør,  DGI Sønderjylland

“BOX IT HR Software er et enkelt og brugervenligt program, der samler vores medarbejderdata ét sted. Det giver overblik her og nu.”

Alex Kristensen, HR-konsulent, Bankdata

“BOX IT HR Software henvender sig til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at få struktureret deres medarbejderoplysninger. Det handler f.eks. om at tage skridtet fra et papirbaseret personalearkiv til et IT-system, der er en tand mere avanceret end blot et regneark. BOX IT HR Software løser fint de basale behov for at samle stamoplysningerne om hver medarbejder og der er fine muligheder for at styre ferie, fravær, jubilæer o.l. BOX IT HR Software er let og overskuelig og er man vant til at arbejde med Office produkterne, så er BOX IT HR Software lige til at gå til.”